Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Trabzon Olgunlaşma Enstitüsü

Telefon : 0 (462) 321 25 12
Belgegeçer : 0 462 321 58 99
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://trabzonolgunlasma.meb.k12.tr
Adres : Çarşı Mah. Uzun Sokak No70 Ortahisar / TRABZON
VİZYON : Kültürel zenginliklerimizi tespit ederek; geleneksel renk, doku ve desenlerimizi yeni ürünlerle buluşturmak, değerlerimizi kalıcı hale getirmek, katılımcılarımıza günümüz iş alanlarına uygun, teknolojik gelişmeleri takip eden yüksek üretim standardı sağlayacak eğitim ve becerileri kazandırarak genel istihdama katkı sağlamaktır.
MİSYON : Trabzon Olgunlaşma Enstitüsü olarak geçmişi gelecekle buluşturabilen, ülkemizin ve bölgemizin kültür zenginliklerine sahip çıkarak kalıcı hale getirebilen, kaybolmaya yüz tutmuş değerlerimizi gelecek nesillere aktarabilen, alanında yeterli bilgi ve beceriye sahip meslek elemanları ve girişimci bireyler yetiştirerek bunun sürdürülebilirliğini sağlayan bir anlayışla hareket etmekteyiz.
BAŞARILAR : Trabzon Olgunlaşma Enstitüsü olarak, TOBB Trabzon Sanayi ve Ticaret Odası’na bağlı Trabzon Kadın Girişimciler Kurulu tarafından yapımına başlanan Huzurevi Hobi Atölyesine destek olduk. Çalışmalarımız sonucunda Trabzon Kadın Girişimciler Kurulu tarafından katılım belgesiyle onurlandırıldık. Türkiye genelindeki Olgunlaşma Enstitülerinin ortak çalışmasıyla yürütülen “Elif Bebek” projesine El Sanatları Teknolojisi Alanımız aracılığıyla katıldık. Bu çalışmanın devamında yöresel bebek çalışmalarımızı başlattık. 2013-2014 Eğitim Öğretim yılında düzenlenen Eğitimde Kalite Yönetim Sistemi “Yılın Kaliteli Kurumu” değerlendirmesinde kurumumuz; Kurumlar Kategorisi İl Birinciliği, Ekip Kategorisinde İl Üçüncülüğü elde etmiştir. Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye Bilişim Vakfı ve Vodafon Vakfı işbirliğiyle düzenlenen “Girişimcilikte Önce Kadın” adlı yarışmada kursiyerimiz ödüle layık görülmüştür.

Derslik :1
Atölye-İşlik :19
Konferans Salonu :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :800
Öğretim Şekli :Yaygın Eğitim
Saatler : 08.30 -16.00
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Doğalgaz
Servis : Servis bulunmamaktadır.
Ulaşım : Kurumumuz Şehir Merkezindedir
Yerleşim Yeri : Çarşı mahallesi. Uzun Sokak. No:70
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Merkez
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :